Select your Top Menu from wp menus

Alexandru Slusari rămâne în fruntea UniAgroProtect

Actualul preşedinte al Asociaţiei de agricultori UniAgroProtect, Alexandru Slusari, care a anunţat anterior că îşi dă demisia, rămâne totuşi în fruntea organizaţiei. Acesta a declarat într- conferinţă de presă că demisia sa nu a fost acceptată de colegii săi din asociaţie, transmite IPN.

„Pentru a nu lăsa să se lovească în asociaţia la care ţin foarte mult am depus cererea de demisie. Însă, după mai multe dezbateri, pe 31 martie, Consiliul asociaţiei a respins cererea mea de demisie. La UniAgroProtect nu există semne de dezbinare”, a spus Alexandru Slusari.

Preşedintele UniAgroProtect a comunicat că a fost contactat de unii colegi care îi spuneau că au vorbit cu reprezentanţi ai autorităţilor şi aceştea au sugerat că ar fi bine ca el să demisioneze, fiindcă declaraţiile sale sunt cu tentă politică şi fac rău organizaţiei de agricultori. „Presiunea e mai mare, deoarece sunt mai activ public, mai critic, cer să fie pedepsite fărădelegile, cer schimbarea în ţară”, a subliniat Alexandru Slusari.

Actualul preşedinte al UniAgroProtect s-a alăturat încă anul trecut la Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr”. Ulterior, când o parte din fondatorii platformei au anunţat despre crearea partidului „Platforma Demnitate şi Adevăr”, Slusari a devenit vicepreşedinte al formaţiunii.