Select your Top Menu from wp menus

Jaful secolului din Moldova, cu ecouri în Letonia: O bancă din Riga a fost sancţionată cu 2 milioane de euro

Jaful de miliarde din sistemul bancar al Republicii Moldova face jertfe la Riga. Potrivit Mold-Street, Comisia pentru piaţa financiară şi de capital din Letonia (FCMC) a decis să aplice o amendă de 2 milioane de euro băncii Privatbank, „pentru încălcarea prevederilor Legii cu privire la prevenirea spălării veniturilor provenite din infracţiuni (Spălării Banilor) şi finanţării terorismului”.
Potrivit raportului Kroll, suma de 13,7 miliarde de lei, scoasă din sistemul bancar al Republicii Moldova, a trecut prin conturile a cinci firme offshore de la Privatbank.
Potrivit raportului Kroll, toate cele cinci companii offshore au primit fonduri de împrumut de la Grupul Shor în conturile de la banca letonă Privatbank.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/jaful-secolului-din-moldova-cu-ecouri-in-letonia-o-banca-din-riga-a-fost-sanctionata-cu-2-milioane-de-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19