Select your Top Menu from wp menus

Altercatii in fata casei lui Vlad Plahotniuc! O echipa de ziaristi, AGRESATA

Scandal si imbranceli in fata casei de locuit a deputatului democrat Vlad Plahotniuc. Echipa Jurnal TV a fost agresata de catre niste necunoscuti. Totul s-a intamplat chiar in fata politiei.

Potrivit omg.md, altercatiile ar fi pornit dupa ce mai multi protestatari au instalat cateva corturi in semn de protest fata de majorarea tarifelor la gaz in fata casei lui Vlad Plahotniuc. Echipa a incercat sa filmeze, insa nu a fost lasata.

Incidentul ar fi izbucnit atunci cand echipa a ajuns la fata locului pentru a filma un scandal iscat intre protestatari si niste necunoscuti. Atunci cand reporterul s-ar fi apropiat pentru a discuta cu protestatarii, necunoscutii au atacat operatorul, imbrancindu-l pentru a nu putea filma. Oamenii legii, prezenti la fata locului, nu ar fi intervenit si nici nu ar fi incercat sa retina agresorii.

sursa: protv.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/altercatii-in-fata-casei-lui-vlad-plahotniuc-o-echipa-de-ziaristi-agresata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19