Select your Top Menu from wp menus

10 maxime ale GENIALULUI Stephen Hawking

Stephen Hawking este un fizician englez, teoretician al originii universului și unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani, profesor la catedra de Matematică la Universitatea Cambridge, deținută cândva de Isaac Newton.
Hawking este unul dintre cei mai populari oameni de ştiinţă ai lumii, scrie TodeTop. Asta, in ciuda  faptului ca de la varsta de 21 de ani a inceput declinul sau fizic teribil din cauza unei boli incurabile  care practic l-a paralizat.

Pentru a comunica, un prieten i-a creat lui Hawking, in prezent 72 de ani,  un aparat special care, desi cu o viteza extrem de mica, il ajuta sa-si expuna gandurile.

După ce a spus că naşterea Universului a fost un rezultat firesc al legilor fizicii, iar Dumnezeu nu a fost necesar în acest proces, jurnaliştii de la The Telegraph au făcut un top al celor mai interesante citate ale celebrului  om de ştiinţă si omului cu o fantastica putere de lupta pentru viata, Stephen Hawking.

 Click AICI, pentru citi maximele lui Hawking


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/10-maxime-ale-genialului-stephen-hawking/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19