Select your Top Menu from wp menus

Trei tineri, la primblare cu un automobil RAPIT

Un Audi-80, care sambata trecuta   a fost dat in cautare  de poilitia din Anenii Noi,  la inceputul saptamanii a  ajuns in partile Orheiului. Aici, a fost stopat de politisti care au descoperit  in salon trei flacai: unul – pe post de sofer, iar alti doi –  de pasageri.
La o ora matinala a zilei de luni , 17 martie, un automobil de model Audi-80 a fost stopat de angajați ai  Inspectoratului Național de Patrulare si  grupul operativ  al Inspectoratului de Poliție  (IP) Orhei, pe traseul ”Chișinău-Soroca”. La volanul automobilului se afla un tînăr cu vîrsta de 19 ani, iar în calitate de pasageri, se aflau doi minori cu vîrsta de 16 ani. Toti trei sunt sunt originari din raionul  Ștefan-Vodă.

In urma verificării actelor, oamenii legii au stabilit  că  pe 15 martie acest automobil  a fost anunțat în căutare de către Inspectoratul de Poliție ”Anenii- Noi”.  Automobilul și cei trei tineri au fost însoțiti la IP Orhei,  pentru examinarea cazului și stabilirea circumstanțelor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trei-tineri-la-primblare-cu-un-automobil-rapit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19