Select your Top Menu from wp menus

Încă un nou-născut seropozitiv, fără urme de virus, după tratament

O fetiţă născută infectată cu virusul care declanşează SIDA, tratată cu antiretrovirale, nu mai prezenta, la 11 luni de la începerea tratamentului, nicio urmă de infecţie, au anunţat miercuri oamenii de ştiinţă americani.
Medicii americani au salutat acest al doilea caz din lume care oferă speranţa vindecării de SIDA, în cazul unei intervenţii medicale precoce.

Ei au administrat pacientei antiretrovirale la patru ore după ce a fost născută de o mamă seropozitivă şi nu au încetat de atunci tratamentul.

Primul caz al unui nou-născut seropozitiv care aparent s-a vindecat după ce a fost tratat imediat după naştere cu antiretrovirale a fost anunţat în martie 2013.

sursa: turdetur.info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inca-un-nou-nascut-seropozitiv-fara-urme-de-virus-dupa-tratament/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19