Select your Top Menu from wp menus

RECORD de LONGEVITATE: azi implineste 116 ani VIDEO

Misao Okawa este oficial cea mai bâtrănă persoană din lume. Misao s-a născut pe 5 martie 1898 în Osaka, Japonia. Astazi implineste 116 an, da oficial este  declarata cea mai longeviva persoana din lume si  inscrisa in Cartea Recordurilor inca din vara trecuta.

misao okawa, cea mai longeviva

Batrana a dezvaluit secretul longevitatii sale  publicaţiei britanice The Telegraph, scrie descopera.ro. Misao spune că secretul ei constă în odihna suficientă şi în alimentaţia sănătoasă. Odihna şi relaxarea sunt esenţiale, crede ea. Batrana a declarat că a dormit întotdeauna cel puţin 8 ore pe noapte, plus, ocazional, câte o repriză de „moţăială” la prânz.

Femeia a mâncat foarte mult sushi cu orez fiert şi sos de vin. Chiar şi acum are grijă să aibă o alimentaţie echilibrată şi respectă cele trei mese zilnice.

În ultimii 18 ani, Misao a locuit într-un azil de bătrâni, iar în iunie 2013 a fost declarată cea mai bătrână persoană din lume, după moartea lui Jireomon Kimura, de asemenea din Japonia, care a murit la 116 ani.

sursa: TopdeTop


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/record-de-longevitate-azi-implineste-116-ani-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19