Select your Top Menu from wp menus

Frate-frate da brânza-i cu bani! Ceartă într-o familie de moldoveni în Italia

Zicala frate-frate da brânza-i cu bani descrie perfect situaţia dintr-o familie de moldoveni din oraşul Italian, Treviso.

Potrivit presei din peninsulă zilele trecute între o tânără de 27 de ani şi fratele acesteia, de 34 de ani a izbucnit un scandal-monstru. Tânăra l-a dat afară pe fratele său, pe motiv că nu îşi mai permite să îl întreţină din salariul său, sugerândui-i să caute o altă locuinţă.

Bărbatul iniţial a plecat, dar a revenit a doua zi dimineaţa. Acesta s-a așezat într-un fotoliu din fața locuinţei și a insistat să fie primit în casă.

Între cei doi a izbucnit un scandal, urmare a căruia moldoveanca a fost nevoită să cheme carabinerii.

Oamenii legii din Italia l-au condus pe bărbat la secţia de poliţie, fiindu-i înaintate învinuirile de violenţă şi ameninţări.

sursa: national.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/frate-frate-da-branza-i-cu-bani-cearta-intr-o-familie-de-moldoveni-in-italia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19