Select your Top Menu from wp menus

Utilizatorii Youtube, infuriati. Scriu petitii contra unei inovatii

De la o vreme, daca vrem sa postam un comentariu pe Youtube, mai intai trebuie sa ne cream un cont pe Google+, informeaza BBC, citat de National.
Aceste schimbari ii nemultumesc pe utilizatorii Youtube, care au adunat deja  peste 200000 de semnaturi sub o petitie in care cer sa se revina la modalitatea anterioara de afisare a comentariilor. Asta, din cauza ca anonimatul persoanelor care isi exprima opiniile esate pus in pericol.

Mai mult ca atat, in cazul in care utilizatorul reununta la contul de pe Google+, asta conduce automat si la stergerea celui de pe Youtube.

sursa: National.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/utilizatorii-youtube-infuriati-scriu-petitii-contra-unei-inovatii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19