Select your Top Menu from wp menus

Copii din Peresecina, Orhei au primit medalioane reflectorizante de la CNA şi INP

Aproximativ 200 de medalioane reflectorizante cu mesajul „Un viitor în siguranţă. Un viitor fără corupţie” au ajuns astăzi la copiii din Peresecina, Orhei. Accesoriile au fost împărţite elevilor Liceului Teoretic „Alexandru Donici” de ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie şi ai Inspectoratului Naţional de Patrulare.
Ofiţerii INP le-au spus copiilor că reflectorizantul poate salva vieţi, pentru că pietonii care se deplasează pe timp de noapte pot fi observaţi de şoferi la o distanţă de 150 m, ceea ce îi va permite şoferului să reducă viteza şi să evite o nenorocire. Totodată, angajaţii CNA i-au atenţionat pe elevi că un viitor sigur este şi un viitor fără corupţie.
CNA şi MAI au iniţiat la 13 noiembrie o campanie comună cu genericul „Un viitor în siguranţă. Un viitor fără corupţie”. Acţiunea are ca scop educarea tinerei generaţii în spiritul intoleranţei faţă de corupţie şi promovarea sentimentului de responsabilitate în trafic.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/copii-din-peresecina-orhei-au-primit-reflectorizante-de-la-cna-si-inp/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19