Select your Top Menu from wp menus

Prietena unui presupus complice al teroriştilor din SUA a venit în Moldova

Prietena lui Ibrahim Todaşev, care a fost împuşcat de angajaţii FBI în Florida,  a fost deportată în Rusia. De acolo, Tatiana Gruzdeva a plecat în Republica Moldova.

Potrivit Boston Globe , tânăra de 19 ani este originară din Tiraspol, iar presa rusă relatează că aceasta are şi cetăţenia Rusiei. Anterior, tânăra  a mai fost arestată pentru că a depăşit termenul de şedere în SUA. Tânăra era prietena cecenului Ibrahim Todaşev, care a fost împuşcat de agenţii FBI la 22 mai în Florida. Acesta a fost interogat pe tema atentatului de la Boston din 15 aprilie, comis de fraţii Tsarnaev şi a unui omor a trei persoane în orăşelul Woltham.

În luna august, Gruzdeva a fost eliberată şi a oferit un interviu pentru Boston Globe în care povestea despre evenimentele anterioare omorului lui Todaşev. Ulterior,  tânara a fost din nou reţinută, reţinere care ar avea legătură cu inteviul său. La 11 octombrie ea a fost deportată în Moscova, iar de acolo a plecat în Republica Moldova.
Ibrahim Todaşev , un tânăr de origine cecenă, în vârstă de 27 de ani, îl cunoştea pe Tamerlan Tsarnaev, cel mai mare dintre fraţii acuzaţi de comiterea pe 15 aprilie a atentatului de la maratonul din Boston, soldat cu trei morţi şi 264 de răniţi. El practica, la fel ca acesta, arte marţiale, şi a locuit pentru o perioadă la Boston. Acesta a mărturisit, înainte să moară, că este implicat într-o triplă crimă comisă,  împreună cu Tamerlan Tsarnaev, unul dintre presupuşii autori ai atentatului de la Boston.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/prietena-unui-presupus-complice-al-teroristilor-din-sua-a-venit-in-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19