Select your Top Menu from wp menus

Sîngerei: contra bani un poliţist scutea de pedepse

Serviciul Nord al Procuraturii Anticorupţie a deferit justiţiei cauza penală de învinuire a unui ofiţer superior din cadrul Inspectoratului de Poliţie Sîngerei de corupere pasivă.

Poliţistul este învinuit de procurori că, pe parcursul lunii septembrie curent, a pretins şi primit 1500 lei de la o locuitoare a s.Bilicenii Vechi, care se ocupa cu realizarea ilegală a băuturilor spirtoase. Pentru această sumă, poliţistul i-a promis femeii că nu va întocmi proces-verbal cu privire la contravenţie şi respectiv, nu o va sancţiona.

Învinuitul a fost reţinut pe 6 septembrie, în rezultatul unei operaţiuni, realizate de Procuratura Anticorupţie în comun cu Centrul Naţional Anticorupţie.

Sancţiunea articolului 324 alin.(2) lit.c) din Codul penal – corupere pasivă, prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 10 ani cu amendă în mărime de la 1000 la 3000 unităţi convenţionale cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/singerei-contra-bani-un-politist-scutea-de-pedepse/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19