Select your Top Menu from wp menus

Un vânător rănit a ajuns de la Comrat la spitalul din Chişinău

Un participant la  vânătoarea de prepeliţe , care a avut loc  săptămîna trecută  pe un cîmp din preajma satului Cioc-Maidan,  Comrat,  a fost rănit în regiunea feţei.

Potrivit Procuraturii Generale, victima, în vîrstă de 54 de ani, a fost imediat transportată la spitalul raional, unde i-a fost acordat primul ajutor medical, iar ulterior a fost internată în Spitalul de Urgenţă din Chişinău şi  actualmente starea acestuia este  stabilă.

Din datele preliminare rezultă că vînătoarea a fost  autorizată, din grupul de vînători făcînd parte reprezentanţi ai Asociaţiei Vănătorilor şi businessmani din UTA Găgăuzia şi municipiul Chişinău.

Procuratura şi organele de poliţie din teritoriu efectuează investigaţii , pentru a stabili toate circumstanţele celor întîmplate şi gradul de responsabilitate al participanţilor la vînătoare.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-vanator-ranit-a-ajuns-de-la-comrat-la-spitalul-din-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19