Select your Top Menu from wp menus

Penitenciar cu beci inundat de ploi şi acoperiş ciuruit de vânt VIDEO

Ploile  din ultimile zile au  inundat în totalitate depozitul (beciul)  cu provizii alimentare al  Penitenciarului nr.5 din Cahul, anuntă Departamentul Instituşii Penitenciare. Potrivit datelor preliminare, apa  a inrat şi în  subsolul blocului medical , în edificiile de pază ale penitenciarului şi în  cuştile pentru câinii de serviciu. Un câine de rasă a murit înecat.

Pagube a   provocat şi  vântul puternic. Paţial, a fost  deteriorat acoperişul din foi de ardezie de pe blocul administrativ al instituţiei de detenţie. Utilajul din biroul de deservire tehnică  a  mijloacelor de pază şi legătură a ieşit din  funcţiune, după ce peste el a plouat.

Pentru înlăturarea consecintelor timpului nefavorabil, în ajutor au venit salvatorii DSE Cahul.  În acelaşi timp, un grup de colaboratori din cadrul Penitenciarelor nr.5- Cahul şi nr.1-Taraclia au acordat sprijinul necesar în lichidarea consecinţelor ploilor torenţiale din localitatea în care se află,  se mai menţionează în comunicat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/penitenciar-cu-beci-inundat-de-ploi-si-acoperis-ciuruit-de-vant-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19