Select your Top Menu from wp menus

Captură de hârtie igienică clandestină realizată de poliţie

Ofiţerii Serviciului investigarea fraudelor economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Buiucani al DP Chişinău, desfăşurând acţiuni de specialitate, au depistat o linie clandestină de producere a hârtiei igienice, precum şi comercializarea acesteia fără a dispune actele necesare care permit acest gen de activitate.

În cadrul verificărilor poliţiştii au depistat peste 3 500 rulouri de hârtie cu marcaje necunoscute pregătite pentru a fi comercializate în pieţile şi magazinele din capitală la preţul de 2,50 lei per bucată. În acest context s-a constatat că întreprinderea activa ilegal de la începutul anului curent, iar proprietarul de 27 ani nu a prezentat nici un document oficial ce ar demonstra legalitatea de producere şi ambalare a hârtiei.

Ulterior ofiţerii de poliţie au ridicat toată materia primă şi au transmis-o în camera de păstrare a corpurilor delicte.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiată o cauză contravenţională. Factorii de decizie din cadrul întreprinderii riscă o amendă în mărime de până la 3 000 lei cu confiscarea mărfii. Totodată poliţiştii vor acumula probele necesare în vederea intentării procesului penal pentru evaziune fiscală, care prevede amendă în mărime de la 40 000 la 60 000 lei sau închisoare de până la 3 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/captura-de-hartie-igienica-clandestina-realizata-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19