Select your Top Menu from wp menus

Poliţist din Floreşti învinuit de trafic de influenţă

Un ofiţer de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Floreşti va compărea în faţa instanţei de judecată sub acuzaţia de trafic de influenţă.

Serviciul Nord al Procuraturii anticorupţie învinuieşte poliţistul că, în luna mai curent, acesta a pretins de la o persoană suspectată de tentativă de furt 1500 lei pentru a determina un procuror din acelaşi raion la adoptarea unei decizii de încetare a cauzei penale.

Poliţistul a fost reţinut de către colaboratorii Centrului Naţional Anticorupţie în biroul său de serviciu imediat după primirea banilor.

Procurorii au finalizat urmărirea penală şi au expediat cauza penală în instanţa de judecată pentru examinare în fond.

Actualmente, ofiţerul de poliţie are interdicţia de a părăsi hotarele ţării.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politist-din-floresti-invinuit-de-trafic-de-influenta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19