Select your Top Menu from wp menus

Procuratura Generală a prezentat versiunea sa a accidentului în care a fost implicat Iurie Garaba

Procuratura Generală a prezentat versiunea sa a accidentului în care a fost implicat Iurie Garaba. Potrivit unui comunicat plasat pe site-ul instituţiei la 30 iulie 2013, aproximativ ora 08.30, Munteanu Gheorghe, deplasîndu-se pe str. Calea Ieşilor la volanul autoturismului de model „Ford Tranzit”, ignorînd prevederile Regulamentului circulaţiei rutiere şi încălcînd grosolan ordinea publică, fără nici un motiv a tamponat automobilul de model „BMW 530”, condus de Garaba Iurie, în care se aflau membrii familiei acestuia, familia deplasîndu-se în concediu. În continuarea acţiunilor huliganice, Munteanu Gheorghe l-a înjurat şi l-a agresat fizic pe Garaba Iurie, care ieşea din automobilul personal deturnat pe acostament, aplicîndu-i intenţionat o lovitură în regiunea feţei, în rezultatul căreia părţii vătămate Garaba Iurie i-au fost cauzate leziuni corporale, acesta necesitînd îngrijiri medicale urgente.

La faţa locului au venit reprezentanţii poliţiei, care au documentat cazul accidentului rutier, raportînd ulterior despre cazul de maltratare a cetăţeanului Garaba şi cauzarea leziunilor corporale ce necesitau îngrijiri medicale.

În cadrul urmăririi penale privind comportamentul huliganic al numitului G.Munteanu s-a efectuat audierea în calitate de parte vătămată a lui Garaba Iurie, au fost audiaţi membrii familiei acestuia (soţia şi copilul). Fiind audiat, bănuitul în actele de huliganism nu a recunoscut vina şi a refuzat să dea declaraţii, fiind reţinut preventiv pentru 72 de ore, în scopul neadmiterii influenţării depoziţiilor martorilor care s-au aflat cu el în acelaşi automobil.

În cadrul anchetei a fost dispusă expertiză medico-legală a bănuitului şi a părţii vătămate, iar la finisarea acţiunilor primare de documentare vor fi luate deciziile stabilite de legislaţia procesual-penală.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/procuratura-generala-a-prezentat-versiunea-sa-a-accidentului-in-care-a-fost-implicat-iurie-garaba/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19