Select your Top Menu from wp menus

Al cincilea pedofil a fost condamnat la castrare chimică

Încă o sentinţă de condamnare cu aplicarea măsurii de siguranţă – castrare chimică a fost pronunţată în republică. Potrivit serviciului de presă al Procuraturii Generale de această dată în faţa instanţei de judecată a compărut un locuitor al raionului Ştefan Vodă, învinuit de procurori de viol şi acţiuni violente cu caracter sexual, comise în privinţa a două minore.

Potivit sursei citate inculpatul, care este fratele concubinului femeii a violat în repetate rânduri 2 fetiţe. Totul se întîmpla în timp ce femeia şi concubinul acesteia plecau la muncă. Aceştia lucrau cu ziua în satul vecin, iar fetiţele, de 5 şi respectiv 6 ani, rămîneau în îngrijirea inculpatului.

Crima a ieşit la iveală când unul dintre vecini l-a surprins pe inculpat în timp ce molesta sexual fetiţele. Acesta a sunat femeia, care la rîndul ei s-a adresat oamenilor legii.

Pe durata urmăririi penale inculpatul, de 20 de ani, s-a aflat în stare de arest, iar recent, instanţa de judecată i-a stabilit o pedeapsă cu închisoare pe un termen de 17 ani cu castrare chimică. Procurorii consideră această pedeapsă ca fiind prea blîndă şi anunţă că o vor ataca.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/al-cincilea-pedofil-a-fost-condamnat-la-castrare-chimica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19