Select your Top Menu from wp menus

O femeie, scoasă de salvatori dintr-o fântână adâncă de 30 metri

Azi-dimineaţă, în localitatea Slobozia- Duşca, raionul Criuleni, a fost nevoie de interventia salvatorilor. O persoană care trecea prin preajmă, a auzit strigăte de ajutor dintr-o fîntînă. Salvatorii, ajunsi în teren,  au stabilit că o femeie de 48 de ani căzuse în fîntînă cu o adîncime de aproximativ 30 de metri. În cîteva minute, aceasta a fost scoasă si apoi transportată în spitalul din Criuleni, informeaza dse.md.

Amintim ca doar cu o zi in urma o tragedie in fantana s-a produs si in s. Boldureşti, raionul Nisporeni. Doi barbati de 32 si 34 de ani, respectiv,  au murit intoxicati in timp ce efectuau  lucrări de curăţare a unei fântâni de aproximativ zece de metri, cu ajutorul unei motopompe.

Serviciul Protectiei Civile si Situaţiilor Excepţionale atenţionează cetăţenii ca in  caz de situaţii excepţionale, să apeleze prompt Serviciul 901.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-femeie-scoasa-de-salvatori-dintr-o-fantana-adanca-de-30-metri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19