Select your Top Menu from wp menus

Moldovenii rămân fără maşini luxoase la hotarul ucrainean.Una din ele valorează aproape un milion de lei

Zilele trecute un moldovean a rămas fără automobilul BMW X5 ,acesta fiind indisponibilizat de grănicerii ucrainineni a PTF Czop. Potrivit presei ucrainene, grănicerii au stabilit că procura asupra autoturismului cu numere de înmatriculare din Slovacia era falsă. Potrivit presei din Ucraina un alt BMW X5 a fost confiscat de grănicerii ucraineni în acelaşi punct la sfârşitul lunii ianuarie. De data aceasta un alt cetăţean moldovean a prezentat o procură falsă pentru un autoturism din Italia.
La începutul lunii februarie în PTF Tisa a fost oprit un moldovean care conducea un luxos «DAIMLER AG MB 221» de model «S400 Hybrid» înmatriculat în Italia .Tânărul de 24 de ani a prezentat o procură care a stârnit suspiciunile vameşilor ucraineni.
În urma verificărilor s-a stabilit că cetăţeanul Italian care a perfectat procura, nu avea dreptul să o facă , autoturismul fiind luat în chirie, iar notarul care a înregistrat progura în general nu există.
Moldoveanul a declarat că nu a fost prezent la procedura de eliberarea a procurii, iar procura a primit-o de la cetăţeanul italian.
Drept consecinţă, autoturismul care a fost evaluat la 600 de mii de hrivne fără calcularea taxelor,( în jur de 900 de mii de lei) a fost indisponibilizat la vama ucraineană.

autor: Radio Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldovenii-raman-fara-masini-luxoase-la-hotarul-moldo-ucrainean-una-din-ele-valoreaza-aproape-un-milion-de-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19