Select your Top Menu from wp menus

Salariul sporit îi va face să lucreze mai cu spor?

Salariile primarilor si  viceprimarilor,  ale preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de raioane vor fi majorate cu 33% pana la 48%.

Ieri, Guvernul a decis ca aceste majorari sa fie  aplicate incepand cu 1 aprilie curent pentru  1143 de persoane din fruntea raioanelor si oraselor, municipiilor, satelor, comunelor.

In legatura cu aceasta,  sunteti invitati sa va dati cu parerea referitor la faptul:

Cât de harnici  credeţi că  vor deveni   primarii si viceprimarii, preşedinţii si vicepreşedinţii de raioane după  1 aprilie, primind  salarii mai mari  cu 33% -48%?:

Pentru a raspunde la aceasta intrebare, alegeti una din variantele propuse in cadrul sondajului pe care il gasiti in dreapta-jo, pe aceasta pagina.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/salariul-sporit-ii-va-face-sa-lucreze-mai-cu-spor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19