Select your Top Menu from wp menus

Controversă privind titulatura de cea mai în vârstă persoană din lume

O femeie din China, în vârstă de 127 de ani, declară că este cea mai bătrână persoană din lume, la câteva zile după ce un cetăţean japonez în vârstă de 115 ani a primit această titulatură.

Reprezentanţii Guinness World Records au confirmat, joi, că japonezul Jiroemon Kimura, în vârstă de 115 ani şi 253 de zile, a devenit atât cel mai în vârstă bărbat din lume, cât şi cea mai în vârstă persoană din lume, informează Daily Mail.

Jiroemon Kimura a depăşit precedentul record de longevitate deţinut de un bărbat – danezo-americanul Christian Mortensen, care a trăit 115 ani şi 252 de zile şi a decedat în 1998.

Totodată, Jiroemon Kimura a devenit şi cea mai în vârstă persoană din lume, pe 17 decembrie, după ce americanca Dina Manfredi a murit la vârsta de 115 ani şi 241 de zile.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/controversa-privind-titulatura-de-cea-mai-in-varsta-persoana-din-lume/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19