Select your Top Menu from wp menus

Un chişinăuian îşi şantaja fosta concubină cu poze intime. Acesta cerea 1200 de lei şi sex pentru el şi alţi 5 bărbaţi

Un chişinăuian, de 31 de ani, este suspectat de poliție, că timp de trei luni, ar fi șantajat fosta concubină. Acesta solicita 1 200 de lei şi prestarea serviciilor sexuale lui şi altor 5 amici de-ai săi, în schimbul neplasării unor imagini intime a tinerei pe rețelele de socializare , relatează Radio Orhei , cu referire la serviciul de presă al MAI.

La 16 octombrie curent, tânăra a fost maltratată de fostul concubin şi deposedată de lucrurile personale printre care şi de un suport electronic, pe care se păstrau imagini intime personale.
Reţinerea a avut loc la data de 20 decembrie 2012, la domiciliul suspectului. Aici,  în urma percheziţiei,  poliţia a depistat atât suportul electronic cu imagini cât şi 2 pachețele de hârtie cu marijuana.

Bărbatul este cercetat penal pentru “Şantaj” şi “Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor fără scop de înstrăinare”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-chisinauinan-isi-santaja-fosta-concubina-cu-poze-intime-acesta-cerea-1200-de-lei-si-sex-pentru-el-si-alti-5-barbati/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19