Select your Top Menu from wp menus

În Republica Moldova au fost trimise cca 39 de mii de buletine de vot pentru parlamentarele din România. Inclusiv pentru secţia din Orhei.

Pentru alegerile de duminică, 9 decembrie, Biroul Electoral Central de la Bucureşti a trimis în cele 19 secţii de peste Prut 38.600 de buletine de vot pentru Senat şi tot atâtea pentru Camera Deputaţilor.
Ca şi la alegerile , dar şi la referendumurile anterioare secţia de votare pentru cetăţenii români va fi deschisă în incinta şcolii de muzică din Orhei. Pe 9 decembrie curent secţia de votare din Orhei va fi condusă de Consilierul Diplomatic al Secţiei Politică de la Ambasadei României în R. Moldova, Ionel Dumitriu.
Este pentru a treia oară când la Orhei va fi deschisă o secţie de vot pentru un scrutin din România . Amintim că în noiembrie 2009 în orasul Orhei a activat o sectie de votare pentru alegerile prezidenţiale şi un referendum din Romania, iar în 2012 aici s-a votat la referendumul privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Fluturas alegeri

Afis_word Alegeri Parlamentare 2012


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-republica-moldova-au-fost-trimise-cca-39-de-mii-de-buletine-de-vot-pentru-parlamentarele-din-romania-inclusiv-pentru-sectia-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19