Select your Top Menu from wp menus

În oraşul Rezina a fost deschis un Incubator de afaceri

În oraşul Rezina a fost deschis un Incubator de afaceri.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Economie, proaspătul incubator de la Rezina are statut de instituţie publică pe lîngă Consiliul raional şi oferă antreprenorilor locali cu planuri de afaceri viabile, şansa de a le realiza.

Incubatorul a fost dislocat în incinta clădirii grădiniţei de copii, neutilizate de mulţi ani, cu o suprafaţă de 1600 m.p. Aici vor fi găzduite 20 de întreprinderi, care vor oferi cel puţin 60 locuri noi de muncă. Din totalul de rezidenţi – 40% vor desfăşura activităţi de producere, iar 60% vor activa pe piaţa serviciilor, inclusiv vor presta, în cadrul incubatorului, servicii precum contabilitate, consultanţă juridică, business ş.a. Instruirea rezidenţilor selectaţi a fost efectuată de către ODIMM, cu suportul Proiectului ENTRANSE, în colaborare cu Consiliul raional Rezina.
În ultimii ani au fost deschise Incubatoare de afaceri la Soroca, Ştefan-Vodă şi Leova. Alte două urmează să fie deschise în lunile următoare, în satul Coşniţa, Dubăsari şi oraşul Sîngerei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/in-orasul-rezina-a-fost-deschis-un-incubator-de-afaceri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19