Select your Top Menu from wp menus

Pictură abstractă, cifră concretă: 75 milioane de dolari!

O pictură abstractă realizată de americanul Mark Rothko a fost vândută cu 75 de milioane de dolari, la o licitaţie organizată marţi de Sotheby’s, scrie Wall Street Journal, citat de Gandul.info.

Pictura realizată de Rothko în 1954 se numeşte “Numărul 1 (Roşu regal şi albastru)” şi reprezintă un pătrat portocaliu şi două dreptunghiuri, unul roz şi unul albastru, unul sub altul.

Licitaţia organizată marţi este cea mai profitabilă din istoria Sotheby’s, casa de licitaţii reuşind să obţină 375 de milioane de dolari din vânzările de opere de artă.

sursa: Gandul.info.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pictura-abstracta-cifra-concreta-75-milioane-de-dolari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19