Select your Top Menu from wp menus

Un deţinut minor, găsit strangulat în celulă la Penitenciarul nr.13-Chişinău

În jurul orei 6 dimineata, într-o celulă în care se deţineau minori, a fost depistat trupul neînsufleţit al unui deţinut. Acesta atarna, strangulat cu lenjeria de pat, legată de gratiile găurii sistemului de ventilare din faţa uşii de intrare în celulă.

In comunicatul Departamentului Institutii Penitenciare se spune ca detinutul s-a sinucis. Totodata,  este mentionat faptul ca circumstanţele cazului urmeaza a fi inca stabilite in cadrul inestigatiei politienesti.

Deţinutul, în vîrstă de 15 ani, era condamnat pentru săvîrşirea unei crime grave: violarea si uciderea a   două surori cu handicap din satul Zîrneşti, Cahul.

Psihologii şi educatorul din penitenciar susţin că tînărul avea o stare psihologică stabilă.

 

 

 

 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-detinut-minor-gasit-strangulat-in-celula-la-penitenciarul-nr-13-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19