Select your Top Menu from wp menus

Presupusul asasin al businessmanului Ţurcan, declarat nevinovat dupa şapte luni de arest

»Principalul suspect» din dosarul Ţurcan a fost ţinut şapte luni în arest, apoi a fost  declarat nevinovat,  scrie astazi  Ziarul de Garda. 

Ion Agaci, despre care procurorii spuneau că este principalul suspect în cazul asasinării omului de afaceri Igor Ţurcan, a fost scos de sub urmărire penală la sfârşit de octombrie. Din aprilie, procurorii nu le mai ceruseră judecătorilor prelungirea mandatului de arest pe numele lui Agaci. Anterior, însă, acesta fusese privat de libertate timp de  7 luni, dupa cum arata investigatia realizata de ZDG.

Ion Agaci a fost reţinut de oamenii legii în 2011, la 26 septembrie. Atunci, procurorii îl prezentau drept principalul suspect în cazul morţii omului de afaceri Igor Ţurcan. Peste trei zile, lui Agaci i-a fost adusă şi învinuirea:  Omor intenţionat.
«Odată cu scoaterea lui Agaci de sub urmărire penală, el capătă dreptul de a-şi recupera paguba materială şi morală în legătură cu supunerea lui neîntemeiată la urmărirea penală şi ţinerea sub arest. Neapărat, apărarea va acţiona statul în judecată, în vederea despăgubirilor», precizează Gheorghe Cobzac.
Amintim că, în iunie 2011, o maşină de tip «Lada», cu numere de înmatriculare ruseşti false, a explodat pe str. Columna din Chişinău, în apropierea Federaţiei de Tenis din Moldova, chiar în momentul în care Igor Ţurcan, preşedintele forului, ieşea din sediu. În urma exploziei, acesta a fost grav rănit, iar după aproape trei ore a decedat.

Mai multe,  in Ziarul de Garda

citeste si:  Versiune: călăul lui Ion Ţurcan – fost poliţist si angajat al victimei

                    Detalii surpriză în cazul asasinatelor lui Țurcan și Basarab

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presupusul-asasin-al-businessmanului-turcan-declarat-nevinovat-dupa-sapte-luni-de-arest/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19