Select your Top Menu from wp menus

S-a sinucis OMUL-TIGRU, bărbatul cu cele mai ȘOCANTE modificări ale corpului FOTO/VIDEO

Dennis Avner, americanul care și-a făcut zeci de operații estetice pentru a semăna cu un tigru, a fost găsit mort în locuința sa din Tonopah, Nevada.

Potrivit realitatea.net, Dennis Avner, care lucra ca programator și care era un veteran al Marinei Statelor Unite, a investit zeci de mii de dolari și s-a supus la zeci de operații estetice pentru a semăna cât mai mult cu un tigru: printre altele, și-a secționat buza superioară, și-a tatuat fața, și-a pus silicon în pomeți și și-a pus implanturi dentare.

Amicii lui Avner au dezvăluit, miercuri, că trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit pe data de 5 noiembrie în locuința sa, iar cauza cea mai probabilă a morții este sinuciderea.

Iata cum arăta Dennis Avner înainte de operațiile estetice prin care a trecut


sursa si imagini: realitatea.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/s-a-sinucis-omul-tigru-barbatul-cu-cele-mai-socante-modificari-ale-corpului-fotovideo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19