Select your Top Menu from wp menus

Reţinut dupa ce s-a pricopsit cu 170 mii de lei „de moarte” ai unei bătrâne VIDEO

Un  bărbat de 31 de ani din raionul Nisporeni  a fost încătuşat de oamenii legii fiind suspectat că a furat peste 170 mii de lei de la o pensionară. Banuitul este suspectat ca  a mai comis o serie de infracțiuni de acest gen din încă 6 gospodării din aceluiași raion. În toate cazurile, tipul acționa pe timp de noapte, furând produse alimentare, bani și bunuri de preț ușor de transportat.

Poliția a dat de urma bărbatului după ce femeia, de 84 de ani, s-a adresat cu o plângere, precum că nu își găsește banii pe care îi pusese « de moarte». Banii  erau ascunși întrun borcan de 3 litri, în soba din odaia vecină. Deoarcee hoțul a acționat pe timp de noapte, femeia nu a auzit niciun zgomot, însă, când a verificat ascunzisul,  cum obișnuia zilnic, borcanul lipsea. Infracțiunea s-a produs în noaptea de 12 spre 13 noiembrie.

Interogat de poliţie, suspectul şi-a recunoscut vina şi a declarat că a intrat în casă căutînd produse alimentare si ca deja a reusit sa cheltuiasca  o bună parte din  bani.

Daca va fi gasit vinovat, suspectul riscă închisoare pe un termen de la 7 până la 12 ani, precizeaza Centrul de presă al DP MAI.

,


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/retinut-dupa-ce-s-a-pricopsit-cu-170-mii-de-lei-de-moarte-ai-unei-batrane-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19