Select your Top Menu from wp menus

Un poliţist din Hînceşti este cercetat pentru tăinuirea a 3 infracţini

Procuratura raionului Hînceşti s-a autosesizat pe faptul tăinuirii de către un ofiţer operativ de sector din cadrul Comisariatului de poliţie al raionului Hînceşti a unui şir de crime comise într-o localitate.

Recent, în privinţa inspectorului procurorii au dispus pornirea urmăririi penale în baza art. 327 alin. (1) CP – abuz de serviciu.

Din datele preliminare rezultă că, în perioada septembrie-octombrie curent, trei cetăţeni s-au adresat inspectorului de sector cu plîngeri privind comiterea a 3 furturi pe teritoriul localităţii.

Inspectorul de poliţie este suspectat că, ignorînd obligaţiunile ce îi revin, nu a înregistrat în modul corespunzător informaţiile cu privire la infracţiunile comunicate de cetăţeni, tăinuind crimele.

Cazul este investigat de Procuratura din Hînceşti.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-politist-din-hincesti-este-cercetat-pentru-tainuirea-a-3-infractini/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19