Select your Top Menu from wp menus

Urmaşul lui Dracula a fost arestat în Austria după ce l-a muşcat de gât pe un turc!

Un român a fost arestat în oraşul Graz, din sudul Austriei, după ce l-a muşcat de gât pe un turc în timpul unei dispute aprinse, scrie MEDIAFAX.

Românul, în vârstă de 38 de ani, originar din Transilvania, l-a muşcat de gât pe un turc în vârstă de 23 de ani, în timpul unei dispute aprinse, relateată Wiener Zeitung, în ediţia electronică de miercuri.

Poliţia susţine că amândoi erau în stare de ebrietate, iar bărbatul turc a necesitat spitalizare. Acesta a rămas în spital pe durata nopţii, după care a fost externat.

Românul a fost arestat şi se confruntă cu acuzaţii de atac şi vătămare corporală.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/urmasul-lui-dracula-a-fost-arestat-in-austria-dupa-ce-l-a-muscat-de-gat-pe-un-turc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19