Select your Top Menu from wp menus

Apariţie ŞOCANTĂ pe plaje după uragan: zeci de mii de ŞOBOLANI. FOTO

Zeci de mii de sobolani, ucisi de uraganul Isaac, au acoperit plajele din Mississippi si au intoxicat cu mirosul pestilential intreaga zona. Oficialii spun ca igienizarea completa va dura zile intregi.

Cand uraganul a lovit tarmul, valurile au trecut peste zonele mlastinoase din Louisiana, unde traiesc sobolanii semiacvatici si i-a fortat sa inoate spre Mississippi, unde au sucombat din cauza epuizarii, a spus David Yarborough, de la Paza de Coasta.

Valurile au depozitat cadavrele pe tarm.

Marti, aproximativ 16.000 de cadavre au fost culese de pe plaja din districtul Hancock, iar reprezentantul firmei care se ocupa de curatenie a spus ca operatiunea mai dureaza inca o saptamana.

In districtul apropiat Harrison, oficialii au decis ca angajatii statului sa se ocupe de strangerea cadavrelor de pe plaja. Cu furci si lopeti, muncitorii au reusit sa adune pana acum 16 tone de sobolani morti.
Statul Mississippi s-a mai confruntat cu o astfel de situatie si atunci cand a fost lovit de uraganele Katrina si Gustav.

sursa: protv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/aparitie-socanta-pe-plaje-zeci-de-mii-de-sobolani-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19