Select your Top Menu from wp menus

Un incendiu de padure pe insula spaniola Tenerife a provocat evacuarea a 1.800 de persoane

Autoritatile insulelor Canare au evacuat marti seara un sat de 1.800 de locuitori de pe insula Tenerife afectata de un puternic incendiu de padure inca de duminica ce ameninta parcul natural Teide, potrivit Mediafax.

Flacarile au ajuns in cursul serii la casele din satul Vilaflor, situat in sudul acestui parc natural care face parte din Patrimoniul mondial al Unesco.

Mai tarziu, autoritatile arhipelagului spaniol au anuntat ca focul, care raspandeste un fum negru pe insula, a patruns cativa metri in interiorul parcului, situat pe pantele muntelui Teide.

Incendiul, care a izbucnit duminica, a devastat zona forestiera din afara parcului si ardea inca necontrolat marti dupa ce a parcurs 3.000 de hectare.
sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-incendiu-de-padure-pe-insula-spaniola-tenerife-a-provocat-evacuarea-a-1-800-de-persoane/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19