Select your Top Menu from wp menus

Timofti avertizează: ”Am mai putea avea atacuri raider”

Președintele republicii, Nicolae Timofti, a recunoscut astăzi, după ședința Consiliului Suprem de Securitate, că mai există hotărâri de judecată care ar putea provoca noi atacuri raider.

Oficialul a refuzat să spună despre ce decizii este vorba, dar a menționat că se întreprind deja măsuri pentru a exclude noile atacuri.

”Sperăm că nu vom avea alte atacuri raider, dar încercăm să le excludem. Nu pot să vă dau garanție că nu vor mai fi astfel de cazuri”, a spus Timofti.

Șeful statului susține că la ședința CSS nu au fost discutate probele apărute recent în presă despre implicarea lui Vlad Plahotniuc în atacurile raider de la mai multe bănci din R. Moldova.

”Noi nu putem discuta despre ce scrie presa. Atunci când va fi luată o decizie de o instanță internațională și aceasta va fi comunicată țară, respectând procedurile, o vom lua în considerație”, a declarat Timofti.

Președintele susține că la ședința Consiliului nu a fost rostit numele niciunui raider. Iar în ceea ce privește recomandările făcute, oficialul afirmă că cea mai importanță ține de revederea cadrului legal.

Amintim că președintele Nicolae Timofti a convocat astăzi Consiliul Suprem de Securitate pentru a examina securitatea sistemului bancar.

sursa: union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/timofti-avertizeaza-am-mai-putea-avea-atacuri-raider/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19