Select your Top Menu from wp menus

O femeie de 38 de ani suspectată de trafic de copii, a fost reținută de poliție

O femeie în vârstă de 38 de ani, din Cimișlia, suspectată de trafic de copii, a fost reținută de poliție. Aceasta ar fi obligat o minoră de 15 ani să lucreze în câmp.

Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 49 de ani s-a adresat la poliție, declarând că fiica sa de 15 ani a dispărut.

În urma investigaţiilor operative, poliţiştii au stabilit că fata a plecat în ospeţie la sora sa mai mare, în altă localitate. Aici minora a fost convinsă de către suspectă, prin înşelăciune, să lucreze în câmp.

Fată a fost găsită într-o casă din satul Romanovca, raionul Leova, unde era impusă să lucreze împreună cu alte persoane pe câmp la viţa-de-vie.

Suspecta este cercetată pentru trafic de copii și riscă de la 8 până la 12 ani de închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-femeie-de-38-de-ani-suspectata-de-trafic-de-copii-a-fost-retinuta-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19