Select your Top Menu from wp menus

Guvernul a aprobat ajutorul unic în mărime de trei mii de lei pentru bugetarii cu salarii mai mici de 15 mii de lei

Angajaţii din sectorul public cu salarii mai mici de 15 mii de lei vor primi un ajutor unic în sumă de 3000 de lei. Guvernul a aprobat, astăzi, decizia privind repartizarea şi redistribuirea unor alocaţii prevăzute în legea bugetului de stat pentru anul 2022.

Potrivit Guvernului, plata unică, cu caracter excepţional, va fi acordată pentru susţinerea angajaţilor, al căror loc de muncă de bază este în cadrul autorităţilor/instituţiilor bugetare şi care sunt remuneraţi conform Legii privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar.

Potrivit proiectului, din alocaţiile bugetare aprobate vor fi repartizate mijloace financiare în sumă de 437,6 milioane de lei, dintre care 107,9 milioane de lei către autorităţile finanţate de la bugetul de stat, 327 milioane de lei către APL de ambele niveluri şi 2,7 milioane de lei către CNAS.

Plata unică cu caracter excepţional nu va fi supusă impozitării.

sursa: trm.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/guvernul-a-aprobat-ajutorul-unic-in-marime-de-trei-mii-de-lei-pentru-bugetarii-cu-salarii-mai-mici-de-15-mii-de-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19