Select your Top Menu from wp menus

CEC a suspendat temporar accesul la o parte din resursele sale informaționale

Comisia Electorală Centrală /CEC/ a suspendat temporar accesul public asupra unor resurse informaționale ale instituției, transmite MOLDPRES.

Autoritatea electorală centrală a anunțat că a adoptat această decizie în mod unanim de către membrii pentru un bun management al riscurilor și pentru a asigura integritatea și securitatea resurselor informaționale gestionate de Comisia Electorală Centrală.

Decizia a fost adoptată în contextul declarării de către Parlamentul Republicii Moldova a stării de urgență, în legătură cu situația privind securitatea regională și pericolul la adresa securității naționale.

În acest sens, pentru protejarea sistemelor informaționale gestionate de Comisie și întru evitarea unor potențiale incidente de securitate, temporar, va fi suspendat accesul public la unele module ale SIAS „Alegeri”, inclusiv aplicația “Anticamera on-line” și SSI ”Control Financiar”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cec-a-suspendat-temporar-accesul-la-o-parte-din-resursele-sale-informationale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19