Select your Top Menu from wp menus

Rusia – cel mai periculos stat pentru Republica Moldova SONDAJ

Moldovenii consideră că Federaţia Rusă este statul care prezintă cel mai mare pericol militar pentru R. Moldova, potrivit unui sondaj realizat de Institutul român GeoPol.

13,2% dintre respondenţi au afirmat că Rusia prezintă absout sigur un pericol pentru ţara noastră, 10,6 % dintre moldoveni văd pericolul în România şi doar 2,5% sunt absolut siguri că Ucraina ar putea declanşa un conflict militar.

Pe de o parte, modovenii cred că Rusia este cel mai periculos stat, iar pe de altă parte sunt convinşi că Moscova ar ajuta cel mai mult R. Moldova în situaţia unei crize economice.

52,1% din respondenţi au afirmat că Rusia va acorda cel mai mare ajutor R.Moldova, 15% cred că România, 14,5% aşteaptă cel mai mare ajutor de la UE, 13,1% au optat pentru SUA, 9,4% pentru Ucraina şi restul pentru alte state sau Organizaţii Mondiale.

Barometrul GeoPol a fost realizat în perioada 4-14 martie, pe un eșantion de 1128 de persoane. Marja de eroare este de +/- 3 %.

sursa: union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rusia-cel-mai-periculos-stat-pentru-republica-moldova-sondaj/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19