Select your Top Menu from wp menus

După o pauză de aproape două ore, Vlad Bătrâncea a propus încheierea ședinței Legislativului

După o pauză de aproape două ore, timp în care a avut loc ședința Biroului permanent al Parlamentului, Vlad Bătrâncea a propus încheierea ședinței, motivând că prin protestul Blocului Acum a fost periclitată activitatea legislativului. Deși deputații PAS și PPDA au propus examinarea agendei parlamentare, majoritatea deputaților a votat propunerea socialiștilor

Președinta Parlamentului Zinainda Greceanîi a convocat ședința Biroului permanent al Legislativului.

Deputați Blocului Acum au scandat rușine, fricos, Jos Cioicoi, de la tribuna centrală a parlamentului în timp ce premierul Ion Chicu încearcă să prezinte raportul de activitate pentru primele 100 de zile.

Deputații Blocului ACUM îi cer prim-ministrului să prezinte raportul săptămâna viitoare. Președinta parlamentului Zinaida Greecanîi a anunțat o pauză de 30 de minute.

Amintim că, deputații Blocului ACUM au blocat tribuna centrală a Legislativului în debutul ședinței de astăzi.Ieri, deputatul PAS a anunțat că vor recurge la această măsură în semn de protest că nu este pusă în discuție moțiunea împotriva ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi.

sursa: radiochisinau.md