Select your Top Menu from wp menus

Bărbat condamnat la 10 ani închisoare, pentru trafic de copii, în scop sexual

La solicitarea procurorilor din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), un bărbat cu vârsta de 56 de ani a fost condamnat recent la 10 ani închisoare pentru că ar fi exploatat sexual un adolescent, anunță un comunicat al PCCOCS.
Potrivit procurorilor, infracțiunea în privința minorului a fost comisă în anul 2011, atunci când acesta avea vârsta de 16 ani. Bărbatul a profitat de faptul că victima era într-o situație financiară precară și context familial vulnerabil – era orfan de tată și locuia doar cu bunicii, iar mama locuia într-o altă localitate, cu un alt partener de viață. Prin urmare, procurorii au investigat faptele acestuia în contextul în care inculpatul a determinat un cetățean să-l recruteze pe adolescent, astfel încât să-l abuzeze sexual, în repetate rânduri, atunci când venea în vizită în țară. Cetățeanul la care bărbatul a apelat, în anul 2013 a fost condamnat de rând cu alte persoane – inclusiv un cetățean al Siriei – pentru infracțiunea de trafic de copii în scop sexual.

Bărbatul condamnat este originar din nordul țării, are studii medii, este divorțat, iar anterior nu a mai fost judecat. Sentința este cu drept de atac.
Făptașul va rămâne în arest preventiv, care i-a fost aplicat în luna martie a anului 2019.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/barbat-condamnat-la-10-ani-inchisoare-pentru-trafic-de-copii-in-scop-sexual/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19