Select your Top Menu from wp menus

Bărbat din Orhei condamnat la închisoare pentru tentativă de omor

Un orheian a fost condamnat de Judecătoria Orhei la peste 11 ani de închisoare, pentru tentativă de omor săvârșită în vara anului trecut. Potrivit sentinței Judecătoriei Orhei, crima a avut loc în dimineața zilei de 30 iunie, în clădirea părăsită a fostei Poliții Rutiere. Inculpatul, care suferă de alcoolism nu și-a recunoscut vina, a declarat că victima l-ar fi servit în trecut cu un pește otrăvit și că astfel victima ar fi încercat să îl omoare.

Bărbatul acuzat de tentativă de omor, a declarat că a înjunghiat victima de câteva ori și nu îi pare rău de cele făcute. Victima înjunghiată a fost găsită în viață, în preajma clădirii de un trecător, care a alertat medicii și poliția. Potrivit martorului, victima i-a declarat că a fost atacată în timp ce dormea. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a decedat la începutul lunii august.

Potrivit sentinței, apărătorul a considerat că încadrarea juridică a faptelor drept tentativă de omor intenționat a fost eronată ,acestea urmând a fi încadrate drept  vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii care au dus la decesul victimei și din acest motiv a solicitat emiterea unei sentințe de achitare.

Judecătoria Orhei a respins argumentele avocatului și le-a acceptat pe cele ale procurorului, condamnând bărbatul din Orhei la 11 ani și 3 luni de închisoare pentru tenttivă de omor intenționat. Sentința însă poate fi atacată la Curtea de Apel Chișinău.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/barbat-din-orhei-condamnat-la-inchisoare-pentru-omor-savarsit-in-vara-anului-2019/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19