Select your Top Menu from wp menus

Crimă la beție în Teleșeu, raionul Orhei

Un bărbat de 46 de ani din Teleșeu, raionul Orhei a decedat după ce a fost înfipt mortal cu o tijă de la umbrelă. Făptașul este un consătean de-al victimei în vârstă de 31 de ani.

Polițiștii au fost alertați de un locuitor al satului, care a găsit cadavrul.

Oamenii legii au stabilit că ieri, în a doua jumătate a zilei, victima împreună cu un consătean de 31 ani, ar fi consumat băuturi spirtoase la ultimul acasă.

Aflați în stare avansată de ebrietate în rezultatul unui conflict spontan barbatul de 31 ani i-ar fi aplicat o lovitură barbatului de 46 cu o tijă de la umbrelă în regiunea antibrațului stâng.

Ulterior, acesta a târât cadavrul în stradă și a părăsit locul faptei. În urma masurilor speciale de investigații, barbatul a fost găsit într-o colibă împrovizată de la marginea satului și a fost reținut.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală în baza art.145, alin.(1) Cod Penal, omor intenționat. La moment, bărbatul de 31 de ani a fost reținut pe termen de 72 ore. Alte circumstanțe se stabilesc.

sursa: jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/crima-la-betie-in-teleseu-raionul-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19