Select your Top Menu from wp menus

Olesea Stamati, candidat PAS la alegerile parlamentare în circumscripția Hâncești

Partidul Acțiune și Solidaritate o înaintează pe Olesea Stamati, fost ministru al Justiției în fostul Guvern condus de Maia Sandu, pentru funcția de deputat în circumscripția nr 38, Hâncești, la alegerile din 15 martie.

Maia Sandu a declarat, după ședința de sâmbătă, 18 ianuarie, a Consiliului Național Politic, că PAS a decis să înainteze un candidat apartinic și a îndemnat PPDA și alte forțe proeuropene să o susțină pe Olesea Stamati:

 „Olesea Stamati este  mare luptătoare pentru reforma justiției și combaterea corupției. Estre specialist în drept și Parlamentul R. Moldova are nevoie de specialiști veritabili în drept și din aceste motive, considerăm că Olesea Stamati este candidatul potrivit și facem apel și către Platforma DA și alte forțe proeuropene să susțină candidatul apartinic Olesea Stamati”.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/olesea-stamati-candidat-pas-la-alegerile-parlamentare-in-circumscriptia-hancesti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19