Select your Top Menu from wp menus

Director nou la „Metalferos”

Societatea pe acțiuni „Metalferos” are un nou director general. Este vorba despre Igor Cujba, care a fost prezentat astăzi, 26 decembrie, colectivului de către directorul general al Agenției Proprietății Publice, Mihail Rusu, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al APP se menționează că Igor Cujba a fost selctat în funcția de director general în bază de concurs.

Potrivit CV-ul depus la concurs, Igor Cujba a activat în ultimii trei ani la București, administrând mai multe companii .


Anterior, Igor Cujba a activat în cadrul companiei „Mechel Service Global” în România și Polonia. Dar până a pleca peste hotare, a activat timp de 15 ani în poliție, ocupând și funcții de conducere, printre care și cea de șef al comisariatelor de poliție din Ungheni și Nisporeni.

La începutul lunii decembrie curent, șapte persoane au fost reținute după circa 50 de percheziții la Societatea pe Acțiuni „Metalferos” și alte companii interpuse. Procuratura Anticorupție anunța că persoanele implicate urmăreau sustragerea continuă a banilor de la ,,Metalferos”. Suspecții au implementat o schemă prin care cumpărau și comercializau deșeurile de metale feroase și neferoase prin activități de intermediere fictivă, pentru a crește artificial prețul la cumpărare și pentru a micșora artificial prețul la vânzare către intermediari. Diferența era însușită de către aceștia. La acea etapă, suma prejudiciului calculat era de peste 215 milioane de lei.

Autoritățile au inițiat un pachet de legi care au drept scop demonopolizarea întreprinderii și liberalizarea pieței de export a deșeurilor de metale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/director-nou-la-metalferos/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19