Select your Top Menu from wp menus

Maia Sandu a fost FILATĂ de SIS în perioada când era PRIM-MINISTRU. Președintele Dodon știa orice mișcare: „Am primit informații cu cine s-a întâlnit, unde s-a întâlnit și ce a VORBIT. E sugestiv unde s-a întâlnit Maia Sandu cu Rothschild”

Președintele Igor Dodon dezvăluie faptul că a primit informații operative de la Serviciul de Informații și Securitate (SIS) privind întrevederea pe care a avut-o, vara trecută, premierul Maia Sandu cu omul de afaceri britanic Nathaniel Rothschild. În cadrul acelei întrevederi, spune Igor Dodon, premierul Sandu, secondată de ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, i-ar fi dat garanții lui Rothschild că Aeroportul Internațional Chișinău (AIC) va fi administrat în continuare de compania sa. Declarațiile au fost făcute de Dodon în cadrul unei emisiuni de la NTV Moldova.

Sursa citată a mai adăugat că Andrei Goncharenko nu ar fi noul concesionar al AIC, deoarece face parte din gruparea care inițial, alături de Ilan Șor, a pus mâna pe aeroport.

„Aflăm că va fi un nou investitor la AIC. Se spune că e rus, dar nici nu cunosc numele său. Aflăm că un oarecare investitor rus preia de la Rothschild controlul asupra concesiunii aeroportului. Acest Goncharenko era din start în schema cu Șor. Acest investitor are mari probleme în Rusia. El a dat actele pentru a obține cetățenia R. Moldova când încă Plahotniuc era la putere. A vrut să obțină cetățenia prin Programul Cetățenie prin Investiții. El încerca să se legalizeze aici, ca să aibă posibilitatea să se miște, dar nu a reușit, pentru că s-a schimbat guvernarea”, a conchis șeful statului.

sursa: ziarulnational.md