Select your Top Menu from wp menus

Dodon a participat, recent, la un grătar cu 17 deputați PD

Președintele Igor Dodon a participat recent, la Florești, la un grătar împreună cu 17 deputați ai Partidului Democrat. Dezvăluirea îi aparține jurnalistului Gheorghe Gonța și a fost confirmată de președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov.

Discuția a avut loc joi, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune N4, acolo unde Diacov a recunoscut că a avut loc o astfel de întrevedere.

„Câțiva colegi deputați au fost invitați de un deputat de-al nostru la un barbeque. A fost o excursie în circumscripția unui deputat”, a declarat Dumitru Diacov.

Diacov susține că nu a participat la petrecere, întrucât avea alte activități.

Este de precizat că, în circumscripția cu numărul 8 Florești, a câștigat deputatul PD Eugen Nichiforciuc. Despre el presa a scris anterior că s-ar afla în fruntea unui grup de deputați PD care au susținut o apropiere de PSRM și au promovat votarea Guvernului în frunte cu Ion Chicu.

Mai mult, Nichiforciuc a devenit vicepreședintele fracțiunii parlamentare a PD în aceeași perioadă.

sursa: cotidianul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dodon-a-participat-recent-la-un-gratar-cu-17-deputati-pd/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19