Select your Top Menu from wp menus

Tinere, printre care și minore, exploatate sexual de către doi soți din capitală

Doi soți din Chișinău, care au traficat în scop de exploatare sexuală comercială șapte tinere, printre care și două minore, au fost condamnați la închisoare. În perioada anilor 2016-2017, inculpații și-au desfășurat activitatea ilegală în mai multe apartamente din capitală, clienții fiind informați pe un portal de anunțuri.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale precizează într-un comunicat de presă, citat de IPN, că pentru serviciile sexuale era percepută taxa de 700 de lei pe oră, dintre care victimele primeau jumătate din sumă. Unele fete au fost ademenite cu promisiunea că vor plăti pentru chirie mai puțin, iar altele – prin recomandarea celor deja implicate în exploatare sexuală. Odată adăpostite în apartament, acestea nu-l putea părăsi pentru mult timp sau să îndepărteze la distanțe mari, ceea ce le-ar fi permis să apeleze după ajutor.

După ce una dintre victime a reușit să depună o plângere la poliție, a fost pornită o cauză penală. Ca rezultat, Judecătoria Chișinău l-a condamnat pe soț, în vârstă de 43 de ani, la închisoare pentru un termen de 20 de ani, pentru trafic de ființe umane și de copii.

Soția acestuia, în vârstă de 34 de ani, a fost condamnată la închisoare pentru un termen de 17 ani pentru trafic de copii. Aceasta urmează să fie judecată și pentru trafic de ființe umane.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tinere-printre-care-si-minore-exploate-sexual-de-catre-doi-soti-din-capitala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19