Select your Top Menu from wp menus

Ex-premierul Sturza susține că Aeroportul poate fi întors: „Nu fiți ridicoli!”

Fostul prim-ministru Ion Sturza, critica si ironizeza reactia pe care a avut-o Ministerul Economiei, dupa ce a devenit cunoscut ca compania Avia Invest, careia i-a fost concesionat Aeroportul International Chisinau, va fi preluata de la Ilan Shor de catre un reprezentant al dinastiei Rothschild. Intr-o postare pe Facebook, Sturza scrie:

” De la bun început, am considerat concesionarea AIC către Sor – prin intermediul unor ofițeri FSB – un act de trădare națională.
… în procesul de concesionare s-au încălcat toate legile, concesionarul nu a îndeplinit contractul. Puneți-i la dubă pe „decidenți”, reziliați instant contractul, băgați „spețnazul”!
Vi-i frică de Șor? O să vă dea în judecată? Nu fiți ridicoli!
Bibi Rothschild?! Vreți să-l sun și să-i zic: „Las-o, Bibi, mai ușor! E controversat, vei avea probleme reputaționale și legale grave”?”

Zilele trecute a devenit cunoscut ca compania Avia Invest, careia, in 2013, i-a fost dat in concesiune Aeroportul International Chisinau, pe o perioada de 49 de ani, a fost vanduta firmei NR Investments de pe insula Guernsey . Firma apartine lui Nathaniel Rothschild (48 de ani) – membru al uneia dintre cele mai instarite familii din lume, care a cumparat de la Sor 95% la suta din actiuni.

Dupa anuntul despre cumpararea Avia Invest, facut public de catre noul proprietar, ministrul Economiei si Infractructurii Vadim Brînzan, a declarat ca se va interveni pentru a renegocia cu Rothschild unele puncte din contractul de concesionare a aeroportului.

La inceputul lunii curente, Vadim Brînzan, susținea că „mai avem anumite pârghii” de a rezilia contractul cu Avia Invest.



Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ex-premierul-sturza-sustine-ca-aeroportul-poate-fi-intors-nu-fiti-ridicoli/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19