Select your Top Menu from wp menus

Dodon: Șor a plecat din Moldova împreună cu Plahotniuc


Deputatul, omul de afaceri și ex-primarul de Orhei Ilan Șor a părăsit Republica Moldova pe 14 iunie cu un automobil, concomitent cu liderul PD, Vlad Plahotniuc. Despre aceasta a declarat președintele Igor Dodon în cadrul unei emisiuni televizate de la NTV Moldova. Informația că Șor a părăsit Moldova a fost confirmată de o sursă a Newsmaker.

Potrivit lui Dodon, când în seara zilei de 14 iunie toți urmăreau avioanele de pe Aeroportul Chișinău, Plahotniuc și Șor nu se mai aflau în țară. ”Principalii antieroi”, susține președintele, nu se mai aflau pe teritoriul țării la momentul în care a început briefingul Partidului Democrat.

PotDodon a spus ca plecarea celor doi i-a luat prin surprindere chiar și pe colegii săi de partid. ”Șor și-a adunat colectivul în acea zi, a declarat că ”vom învinge” și a anunțat o pauză de 15 minute. Oamenii au așteptat 3 ore, iar el așa și nu s-a întors. Șor, la fel ca și Plahotniuc, ar fi părăsit teritoriul Republicii Moldova într-un automobil.

Informația că Șor se află peste hotarele Republicii Moldova a fost confirmată pentru Newsmaker de o sursă care a solicitat să-i fie păstrat anonimatul. Partidul Șor anterior a refuzat dezvăluirea locului în care se află fostul primar de Orhei.

.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dodon-sor-a-plecat-din-moldova-impreuna-cu-plahotniuc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19